Charakteristika a vlastnosti červené řepy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika a vlastnosti červené řepy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika a vlastnosti červené řepy
Autor: Velková, Gabriela
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a vlastnostmi červené řepy. Je popisováno její pěstování, typy odrůd, škůdci a choroby. Dále je v práci uvedeno chemické složení červené řepy se zaměřením na betalainová barviva, její využití vzhledem k dlouhé skladovatelnosti jako zeleniny v čerstvém i tepelně upraveném stavu, a také pozitivní účinky na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22070
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25835


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
velková_2012_bp.pdf 2.067Mb PDF Zobrazit/otevřít
velková_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
velková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet