Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků |
Autor: |
Solanský, Marek
|
Vedoucí: |
Boudová Pečivová, Pavlína
|
Abstrakt:
|
Tato práce pojednává o vlivu jednotlivých typů droždí (Bruggeman, Vivo) v různém dávko-vání na vybrané chemické vlastnosti (obsah vody a aktivní kyselosti ? tedy pH) pšeničného těsta a vybrané chemické (obsah vody), texturní (tuhost) a senzorické (barva, vady povrchu, pórovitost střídy, gumovitost, křehkost, vláčnost, chuť a vůně) vlastnosti čerstvě upečených rohlíků a rohlíků tři dny po upečení. Pro jednotlivé analýzy bylo připraveno 28 vzorků pše-ničného rohlíkového těsta. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22054
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25914
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet