Ekonomické a technologické aspekty výroby piva v minipivovaru

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Ekonomické a technologické aspekty výroby piva v minipivovaru

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ekonomické a technologické aspekty výroby piva v minipivovaru
Autor: Vaculík, Pavel
Vedoucí: Gálová, Jitka
Abstrakt: Tato bakalářská práce vyjadřuje několik pohledů na technologii a ekonomiku výroby piva v minipivovaru. V první části je pohled do historie piva v evropském měřítku. V druhé části se práce zabývá surovinami potřebnými a pouţívanými k výrobě piva v současnosti. Ve třetí části je popsán technologický proces výroby a charakteristika zásadních a podstatných rozdílů ve výrobě v rozdílných podmínkách, vzhledem k velikosti výrobního zařízení. V části čtvrté jde o porovnání minipivovarů u nás a ve světě. V poslední páté části je pohled zaměřen na ekonomickou stránku konkrétního minipivovaru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22044
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 28102


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vaculík_2012_bp.pdf 910.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
vaculík_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vaculík_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet