Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
Autor: Málková, Martina
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: První část této práce se zabývám pochopením toho, čím je dán charakter vín, jakými faktory je ovlivňována kvalita úrody již při zrání. Jak ovlivňuje chemické složení vinné révy chuť a jakost vína. Dále pojednávám o technologickém zpracování, chemických a biochemických procesech při výrobě vína. A popisuji výrobu některých neméně známých nápojů z vinné révy. V další kapitole jsou popsány některé druhy odrůd pro výrobu červených vín a jejich vlastnosti. Také je zde popis specifických vlastností červeného vína, jako je vůně, chuť barva a v neposlední řadě celkový charakter vína. Závěrečná kapitola je věnovaná harmonickému snoubení červeného vína v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21901
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25591


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
málková_2012_bp.pdf 2.251Mb PDF Zobrazit/otevřít
málková_2012_vp.pdf 285.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
málková_2012_op.pdf 62.28Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet