Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek
Autor: Jonášová, Martina
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat jednotlivé druhy košťálové zeleniny (brokoli-ce, květák, zelí, kapusta, kedluben). Byly popsány obecné požadavky těchto plodin na pěstování, chemické složení a význam této zeleniny ve výživě člověka. Následně byly jed-notlivé druhy košťálové zeleniny charakterizovány z hlediska obsahu základních a esenciál-ních živin a dalších významných látek, zejména z hlediska jejich účinků na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21860
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25756


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jonášová_2012_bp.pdf 1.217Mb PDF Zobrazit/otevřít
jonášová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jonášová_2012_op.pdf 1.007Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet