Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského |
Autor: |
Svačinová, Monika
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena především na složení a technologické vlastnosti kozího i kravského mléka a jejich srovnání. Popisuje plemena koz převážně chovaných v České republice a zaměřuje se i na kozí mléko jako důležitou součást v lidské výživě z důvodu jeho účinků na zdraví člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21827
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25525
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet