Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského
Autor: Svačinová, Monika
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena především na složení a technologické vlastnosti kozího i kravského mléka a jejich srovnání. Popisuje plemena koz převážně chovaných v České republice a zaměřuje se i na kozí mléko jako důležitou součást v lidské výživě z důvodu jeho účinků na zdraví člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21827
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25525


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svačinová_2012_bp.pdf 1.799Mb PDF Zobrazit/otevřít
svačinová_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
svačinová_2012_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet