Náhradní sladidla používaná v potravinářství
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Náhradní sladidla používaná v potravinářství |
Autor: |
Mácová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Tato práce uvádí přehled jednotlivých náhradních sladidel, jejich sladivost, základní chemickou charakteristiku a využití v potravinářství. Cílem experimentální části bylo provést výzkum zaměřený na odbornou veřejnost studující v potravinářství. Sběrem primárních informací byla vybrána metoda dotazování. Dotazníkové šetření bylo provedeno v Olomouckém a Zlínském kraji. Klíčové otázky výzkumu byly zaměřeny na znalosti problematiky náhradních sladidel. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21785
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25504
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet