Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta. |
Autor: |
Pečivová, Pavlína
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
1. Zpracujte literární rešerži na téma " Faktory ovlivňující pekárenské vlastnosti pšeničné mouky a těsta. " 2. Popište vlastnosti definovaných přídatných látek použitých pro experiment. 3. Proveďte technologické provozní výroby s použitím definovaných přídatných látek. 4. Proveďte vyhodnocení jakostních ukazatelů ( viskosoelastické vlastnosti, senzorické hodnoty a j. )u vyrobeného těsta a finálního výrobků. 5. Na závěr práce a v diskusi proveďte srovnání jakostních ukazatelů u výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2163
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Ekonomika a hygiena výživy |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2184
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet