Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.
Autor: Pečivová, Pavlína
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: 1. Zpracujte literární rešerži na téma " Faktory ovlivňující pekárenské vlastnosti pšeničné mouky a těsta. " 2. Popište vlastnosti definovaných přídatných látek použitých pro experiment. 3. Proveďte technologické provozní výroby s použitím definovaných přídatných látek. 4. Proveďte vyhodnocení jakostních ukazatelů ( viskosoelastické vlastnosti, senzorické hodnoty a j. )u vyrobeného těsta a finálního výrobků. 5. Na závěr práce a v diskusi proveďte srovnání jakostních ukazatelů u výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2163
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2184


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pečivová_2006_dp.pdf 1.913Mb PDF Zobrazit/otevřít
pečivová_2006_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pečivová_2006_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet