Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže |
Autor: |
Maňásková, Petra
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2147
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
2305
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet