Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
Autor: Maňásková, Petra
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2147
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 2305


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
maňásková_2006_bp.pdf 566.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
maňásková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
maňásková_2006_op.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet