Sladkovodní ryby ve veřejném stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sladkovodní ryby ve veřejném stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sladkovodní ryby ve veřejném stravování
Autor: Jarošová, Zdeňka
Vedoucí: Šimek, Lubomír
Abstrakt: Chov a lov ryb má u nás doslova staletou tradici a jméno jako Jan Dubravius, Jakub Krčín z Jelčan a Štěpánek Netolický u nás zná snad každý druhý občan.Český kapr byl a je znám i ceněn po celém světě, kromě toho i další druhy, které u nás pěstujeme a vyvážíme. V minulosti byly ryby jedním z nejoblíbenějších denních jídel i svátečních. Jedly se ve městech i na venkově. Byly připravovány nejrůznějšími způsoby a jedly se nejen ty, které se lovily u nás,ale dokonce se k nám dovážely i ryby mořské.Samozřejmě ne čerstvé, ale nejčastěji nasolené, uzené či sušené.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2088
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Práce bude přístupná bez omezení od 31.05.2008
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 2565


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jarošová_2006_bp.pdf 1.274Mb PDF Zobrazit/otevřít
jarošová_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jarošová_2006_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet