Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí |
Autor: |
Stehlíková, Jana
|
Vedoucí: |
Hoza, Ignác
|
Abstrakt:
|
Historie pivovarnictví. Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost. Popis cizích chutí a vůní do tříd. Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka. Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11% piva a statistické vyhodnocení. Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a.s. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2085
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Ekonomika a hygiena výživy |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2214
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet