Stanovení obsahu dusičnanů v nápojích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení obsahu dusičnanů v nápojích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení obsahu dusičnanů v nápojích
Autor: Večeřa, Jaromír
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Bakalářská práce se v teoretické části zabývá problematikou dusičnanů v potravinách a ná-pojích jejich rizikovostí pro lidský organismus. Uvádí přehled metod běžně používaných pro laboratorní stanovení dusičnanů. Cílem práce bylo srovnat běžně využívanou metodu stano-vení dusičnanů s rychlou spektrofotometrickou metodou firmy HACH. Získané výsledky jsou statisticky vyhodnoceny a provedeno srovnání použitých metod z hlediska časové a finanční náročnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1962
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 2287


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
večeřa_2006_bp.pdf 481.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
večeřa_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
večeřa_2006_op.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet