Stanovení obsahu dusičnanů v nápojích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení obsahu dusičnanů v nápojích |
Autor: |
Večeřa, Jaromír
|
Vedoucí: |
Severová, Marta
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá problematikou dusičnanů v potravinách a ná-pojích jejich rizikovostí pro lidský organismus. Uvádí přehled metod běžně používaných pro laboratorní stanovení dusičnanů. Cílem práce bylo srovnat běžně využívanou metodu stano-vení dusičnanů s rychlou spektrofotometrickou metodou firmy HACH. Získané výsledky jsou statisticky vyhodnoceny a provedeno srovnání použitých metod z hlediska časové a finanční náročnosti. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1962
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
2287
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet