Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 306
další strana
Stanovení toxických prvků v rajčatech
Procházková, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
Mičánková, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
Šonkoľová, Nina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
Holšteinová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
Svobodová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vlastnosti oplatek vyrobených z různých bezlepkových mouk
Grimová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Souvislost mezi spánkovým režimem a příjmem živin
Benetinová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
Volná, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
Štěpánek, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
Ležáková, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vlastnosti oplatek vyrobených z mouky barevných pšenic
Ždímalová, Renáta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek
Bradáč, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Charakteristika rostlin z čeledi růžovité (Rosaceae) a analýza jejich antioxidačních vlastností
Šobáňová, Nikol
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Aplikace diferenciální skenovací kalorimetrie (DSC) v potravinářství
Miklíková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Urbanczyková, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Fermentované mléčné nápoje
Horáková, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Analýza minerálních prvků netradičních mouk
Vilišová, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Nová nízkokalorická sladidla v potravinách a nápojích
Kunčarová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
Hósová, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
Kostková, Vratislava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 306
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se