Problematika přídatných látek v potravinářství
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Problematika přídatných látek v potravinářství |
Autor: |
Vyskočilová, Jindřiška
|
Vedoucí: |
Kupec, Jan
|
Abstrakt:
|
Tato práce představuje souhrn dostupných informací týkajících se potravinářských aditiv. Jednotlivá aditiva jsou zde rozčleněna do skupin podle účelu, který plní v potravinářských výrobcích z hlediska chuťového, estetického, hygienického, zpracovatelského, zdravotního a z hlediska ekonomie výroby. O jejich převažujícím pozitivním vlivu a průmyslové důležitosti není pochyb. Je však třeba tuto oblast chemie důkladně sledovat, neboť má mimořádný vliv na zdraví obyvatelstva. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1915
|
Datum:
|
2006-06-07 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav inženýrství ochrany živ. prostředí |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie materiálů |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
2850
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet