Gastronomická úprava hlemýždího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Gastronomická úprava hlemýždího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomická úprava hlemýždího masa
Autor: Švehlová, Veronika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Cílem této práce bylo zhodnotit hlemýždě zahradního (Helix pomatia) z pohledu gastro-nomického, technologické přípravy a konzumace. První část je věnována poznatkům o mase z technologického hlediska. Dále se práce zabývá morfologií, technologickým zpracováním, kulinární přípravou a konzumací této delikatesy. V praktické části jsou poté vyhodnoceny poznatky průzkumu českého a z části také francouzského trhu s hlemýždími produkty. Dále byla provedena senzorická analýza připravených vzorků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18517
Datum: 2011-05-18
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 21575


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švehlová_2011_dp.pdf 3.281Mb PDF Zobrazit/otevřít
švehlová_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švehlová_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet