Nutriční aspekty syrové stravy
Show full item record
No preview available
Title:
|
Nutriční aspekty syrové stravy |
Author: |
Frantík, Vojtěch
|
Advisor: |
Fišera, Miroslav
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce je poukázat na významnost syrové stravy a její vliv na zdravotní stav. Dalším cílem je také zdůraznit nutriční rozdíly syrové a vařené stravy a možné následky nutričního podvyživení. V práci je obsaženo, proč je strava upravována a jak úprava působí na stravitelnost. Je zde také uveden přehled všech nutrientů, vitaminů a minerálních látek a jejich doporučené dávky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18482
|
Date:
|
2011-08-04 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
D
22679
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account