Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Autor: Sedláčková, Libuše
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Definuje kardiovaskulární onemocnění (onemocnění srdce a cév) a zabývá se rizikovými faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V práci jsou také uvedena výživová doporučení a dietní opatření v rámci primární a sekundární prevence kardiovaskulárních chorob.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18422
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21818


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sedláčková_2011_bp.pdf 777.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
sedláčková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sedláčková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet