Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění |
Autor: |
Sedláčková, Libuše
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Definuje kardiovaskulární onemocnění (onemocnění srdce a cév) a zabývá se rizikovými faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V práci jsou také uvedena výživová doporučení a dietní opatření v rámci primární a sekundární prevence kardiovaskulárních chorob. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18422
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21818
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet