Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou |
| Autor: |
Jeřábková, Irena
|
| Vedoucí: |
Lehocký, Marián
|
|
Abstrakt:
|
Práce je zaměřena na alimentární nákazy ? rod Salmonella, jejich rozdělení, klinický průběh, možnosti izolace a identifikace z biologického materiálu, preventivní opatření a obecné zásady hygieny v potravinářských provozech a domácnostech. Dále je zde kazuistika nemocných pacientů a dietní opatření. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/18379
|
|
Datum:
|
2011-05-19 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
21417
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet