Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Autor: Jeřábková, Irena
Vedoucí: Lehocký, Marián
Abstrakt: Práce je zaměřena na alimentární nákazy ? rod Salmonella, jejich rozdělení, klinický průběh, možnosti izolace a identifikace z biologického materiálu, preventivní opatření a obecné zásady hygieny v potravinářských provozech a domácnostech. Dále je zde kazuistika nemocných pacientů a dietní opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18379
Datum: 2011-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 21417


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jeřábková_2011_dp.pdf 1.608Mb PDF Zobrazit/otevřít
jeřábková_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jeřábková_2011_op.doc 105.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet