Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.
Autor: Hourová, Markéta
Vedoucí: Vícha, Robert
Abstrakt: Antioxidační účinky vína jsou spojovány s celou řadou zejména fenolických látek ve víně obsažených z nichž nejznámější je 1-(3,5-dihydroxyfenyl)-2-(4-hydroxyfenyl)ethen neboli resveratrol. Cílem této práce je shromáždit dostupné informace o obsahu antioxidantů v různých druzích bílého a červeného vína a na základě těchto údajů provést porovnání jejich antioxidačních účinků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1812
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2266


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hourová_2006_bp.pdfZablokované 681.2Kb PDF
hourová_2006_vp.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hourová_2006_op.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet