Dynamika růstu mikroorganizmů na strojně odděleném mase
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Dynamika růstu mikroorganizmů na strojně odděleném mase |
Autor: |
Mikulcová, Michaela
|
Vedoucí: |
Buňková, Leona
|
Abstrakt:
|
Při zpracování masa je důležité zajistit jeho kvalitu a minimální senzorické a nutriční vlastnosti. V diplomové práci bude proveden mikrobiologický rozbor strojně odděleného vepřového a drůbežího masa. Bude sledována dynamika růstu mikroorganismů na mase skladovaném při pokojové a při chladničkové teplotě a stanoveny některé indikátorové skupiny mikroorganismů. Dále pak budou sledovány účinky monoacylglycerolů a některých emulgačních látek na strojně oddělené maso. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1804
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2284
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet