Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
Show full item record
No preview available
Title:
|
Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR |
Author: |
Hlávková, Marie
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na technologické zpracování masa a přísad do masných výrobků. Hlavní část práce se věnuje měkkým salámům, jejich výrobě a požadavkům na jakost. V závěru jsou popsány vybrané druhy měkkých salámů nejen z hlediska surovin ale i výrobních postupů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17929
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
22752
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account