Vlastnosti a fyziologické působení kávy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Vlastnosti a fyziologické působení kávy |
| Autor: |
Bělíková, Věra
|
| Vedoucí: |
Šípalová, Markéta
|
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá vlastnostmi a fyziologickým působením kávy. Teoretická část pojednává o historii kávy a kaváren, o pěstování, sklizni a zpracování kávy a dále také o jejím chemickém složení. V praktické části této práce bylo provedeno dotazníkové šetření u vybraných zástupců populace zaměřené na fyziologické účinky kávy na jejich organismus. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17894
|
|
Datum:
|
2011-05-30 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14596
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet