Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu |
Autor: |
Turanová, Lýdia
|
Vedoucí: |
Tučková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Táto diplomová práca sa zaoberá hodnotením efektívnosti stravovacieho zariadenia a mož-nosťami outsourcingu jeho produktov. Práca je rozdelená do dvoch hlavných častí: teore-tickej a praktickej, pričom praktická časť pozostáva z analytickej a projektovej sekcie. V teoretickej časti sú uvedené základné poznatky z oblasti služieb, stravovacích služieb a projektového riadenia. Analytická časť zahŕňa charakteristiku spoločnosti, popis súčas-ného stavu a analýzu možností využitia budovy v priemyselnom areáli. Následne je preve-dená analýza efektívnosti poskytovania outsourcingu stravovacích služieb. Projektová časť je zameraná na realizáciu samotného projektu vytvorenia prevádzky stravovacieho zariade-nia. Na záver bol projekt podrobený analýze rizík. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17893
|
Datum:
|
2011-05-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
21196
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet