Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování |
Autor: |
Písařík, Jaroslav
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se věnuje pěstování jabloní, jejich řezu a pěstitelským systémům, zahrnuje chemické složení a potravinářské využití. U vybraných odrůd jabloní byly sledovány hodnoty kyseliny jablečné, refrakce a sušina v závislosti na době skladování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17860
|
Datum:
|
2011-05-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21770
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet