Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek |
| Autor: |
Kotačková, Petra
|
| Vedoucí: |
Gál, Robert
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17834
|
|
Datum:
|
2011-05-30 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22707
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet