Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa |
Autor: |
Distlová, Tereza
|
Vedoucí: |
Nápravníková, Eva
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá chemickými ukazateli mletého masa. Konkrétně tuku a soli. Práce popisuje maso, mleté maso, jeho složení, dále popisuje legislativu s nimi související (obal mletého masa, složení mletého masa, obsah soli, obsah tuku). |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17615
|
Datum:
|
2011-08-19 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22607
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet