Obalové kontaminanty v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Obalové kontaminanty v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Obalové kontaminanty v potravinách
Autor: Podsedník, Leoš
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na popis kontaminantů z obalových materiálů v potravinářství. V práci jsou popsány obalové materiály (polyetylen, polypropylen, polyvinylchlorid, papír, sklo a kovy), jejich vlastnosti, použití v obalové technice a možnost uvolňování kontaminantů (změkčovadla, ionty prvků, těžké kovy, organické látky) a zdra-votní účinek uvolněných kontaminantů na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17481
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22771


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
podsedník_2011_bp.pdf 1.585Mb PDF Zobrazit/otevřít
podsedník_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
podsedník_2011_op.pdf 64.87Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet