Obalové kontaminanty v potravinách
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Obalové kontaminanty v potravinách |
Autor: |
Podsedník, Leoš
|
Vedoucí: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na popis kontaminantů z obalových materiálů v potravinářství. V práci jsou popsány obalové materiály (polyetylen, polypropylen, polyvinylchlorid, papír, sklo a kovy), jejich vlastnosti, použití v obalové technice a možnost uvolňování kontaminantů (změkčovadla, ionty prvků, těžké kovy, organické látky) a zdra-votní účinek uvolněných kontaminantů na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17481
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22771
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet