Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu |
Autor: |
Vašíčková, Radka
|
Vedoucí: |
Severová, Marta
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce v teoretické části řeší problematiku včelího medu, zejména po stránce jeho jakostních parametrů. Kromě základních poznatků o medu a dalších včelích produktech se zabývá chemickým složením medu, jakostí a jeho dietetickým významem. V praktické části byl sledován vliv skladovacích podmínek a doby skladování na vybrané jakostní ukazatele u různých druhů medů, a to jak z tržní sítě, tak i od domácích včelařů. Výsledky měření byly porovnány s legislativou stanovenými parametry. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17427
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21577
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet