Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu
Autor: Vašíčková, Radka
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Diplomová práce v teoretické části řeší problematiku včelího medu, zejména po stránce jeho jakostních parametrů. Kromě základních poznatků o medu a dalších včelích produktech se zabývá chemickým složením medu, jakostí a jeho dietetickým významem. V praktické části byl sledován vliv skladovacích podmínek a doby skladování na vybrané jakostní ukazatele u různých druhů medů, a to jak z tržní sítě, tak i od domácích včelařů. Výsledky měření byly porovnány s legislativou stanovenými parametry.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17427
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21577


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vašíčková_2011_dp.pdf 1.552Mb PDF Zobrazit/otevřít
vašíčková_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vašíčková_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet