Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
Autor: Weiglová, Veronika
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Cílem práce je seznámení se s jednotlivými složkami mléka a jejich vlivem na kvalitu sýru při výrobě. Byly taktéž popsány technologické postupy ovlivňující kvalitu sýru. V teoretické části je také vypracována literární rešerše o významu mléka a mléčných výrobků pro zdraví. V praktické části jsem prováděla fyzikálně-chemické rozbory a sledovala tak tučnost mléka, syrovátky a sýru. Ze zjištěných hodnot tučností byla vyhodnocena tuková bilance. Při provádění tukové bilance jsem posuzovala výrobní ztráty podniku. Na výrobní ztráty má vliv celá řada faktorů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17394
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21825


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
weiglová_2011_bp.pdf 833.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
weiglová_2011_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
weiglová_2011_op.doc 100.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet