Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP |
Autor: |
Maděrová, Jitka
|
Vedoucí: |
Gálová, Jitka
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny ŠJ, stavebně technické části a obecně technické podmínky pro gastronomické provozovny. Čtvrtá část bakalářské práce je zaměřena na praktickou část Kontroly teplot pokrmů a chladícího zařízení podle HACCP. Je zde uvedena analýza teplot pokrmů, která je zaznamenaná do tabulky a také její vyhodnocení. V páté kapitole jsou zhodnoceny náklady na rekonstrukci a modernizaci provozu ŠJ. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17204
|
Datum:
|
2011-08-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22730
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet