Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Autor: Maděrová, Jitka
Vedoucí: Gálová, Jitka
Abstrakt: Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny ŠJ, stavebně technické části a obecně technické podmínky pro gastronomické provozovny. Čtvrtá část bakalářské práce je zaměřena na praktickou část Kontroly teplot pokrmů a chladícího zařízení podle HACCP. Je zde uvedena analýza teplot pokrmů, která je zaznamenaná do tabulky a také její vyhodnocení. V páté kapitole jsou zhodnoceny náklady na rekonstrukci a modernizaci provozu ŠJ.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17204
Datum: 2011-08-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22730


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
maděrová_2011_bp.pdf 3.091Mb PDF Zobrazit/otevřít
maděrová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
maděrová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet