Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky |
Autor: |
Hejdová, Alena
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na zjištění využitelnosti SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky. Teoretická část popisuje vlastnosti pšeničné mouky a její kvalita-tivní ukazatele, bílkoviny pšeničné mouky a kapalinovou chromatografii. Praktická část se zabývá stanovením podílu jednotlivých bílkovinných frakcí v pšeničné mouce metodou SE-HPLC a vyhodnocením korelací mezi obsahem bílkovinných frakcí a základními ukazateli technologické kvality zrna. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16932
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22611
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet