Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
Autor: Hejdová, Alena
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na zjištění využitelnosti SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky. Teoretická část popisuje vlastnosti pšeničné mouky a její kvalita-tivní ukazatele, bílkoviny pšeničné mouky a kapalinovou chromatografii. Praktická část se zabývá stanovením podílu jednotlivých bílkovinných frakcí v pšeničné mouce metodou SE-HPLC a vyhodnocením korelací mezi obsahem bílkovinných frakcí a základními ukazateli technologické kvality zrna.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16932
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22611


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hejdová_2011_dp.pdf 1.750Mb PDF Zobrazit/otevřít
hejdová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hejdová_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet