Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu
Autor: Sojková, Marie
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Tato diplomová práce zpracovává údaje o diabetu mellitu II. typu se zaměřením na speci-fické nutriční potřeby pacientů s tímto onemocněním. Zabývá se charakteristikou onemoc-nění, typy diabetu, příčinami vzniku, způsoby léčby a samostatným popisem slinivky břišní. Dále práce obsahuje nutriční doporučení pro pacienty a srovnávání jídelníčků samotných pacientů se vzorovým jídelníčkem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16923
Datum: 2011-08-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 21590


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sojková_2011_dp.pdf 562.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
sojková_2011_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sojková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet