Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku |
Autor: |
Havlíková, Hana
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Tato práce se ve své teoretické části zabývá průmyslovou výrobou hotových jídel. Dále jsou popsány jednotlivé kroky ve výrobě jídel od příjmu surovin, přes vaření, balení až po smyslové hodnocení vyrobeného jídla. Následují požadavky ze strany legislativy, které mu-sí výrobce dodržet, a dle kterých se musí řídit. V praktické části jsem se zabývala popisem výroby v konkrétním podniku, jeho nedostatků a návrhem inovací, které by mohly vést k zefektivnění výroby. Klíčová slova: výroba hotových jídel, legislativa, nařízení, inovace |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16902
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná bez omezení od 20.05.2041
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21416
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet