Použití oxidu siřičitého ve vinařství
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Použití oxidu siřičitého ve vinařství |
Autor: |
Suchánková, Jiřina
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářská práce je vysvětlit důležitost oxidu siřičitého a jeho využití ve víně a vinařství. Tato práce popisuje charakteristiku oxidu siřičitého, jeho formy a způsob jeho aplikace při síření vína. Neméně důležitou části je technologická výroba vína a pozdější stanovení oxidu siřičitého, při kterém se kontroluje maximální povolený obsah SO2 ve víně. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16901
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
15450
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet