Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku |
Autor: |
Novák, Petr
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce bylo provést studii dodavatelského systému jakosti BRC. V teoretické části jsou rozvedena obecná východiska pro zavedení této normy do potravinářských podniků, dále obsahuje detailní rozbor zásadních požadavků a srovnání s dalšími systémy jakosti (ISO 9001:2000, ISO 22000, dodavatelský standard IFS), jejichž struktura je v závěru teoretické části porovnána v přehledné tabulce. Praktická část je zaměřena na model implementace BRC do potravinářského podniku. Konkrétně se jedná o shromáždění potřebné dokumentace požadované normou BRC, výčet jednotlivých dokumentů a některé vzory těchto dokumentů. Poslední část se věnuje certifikaci této normy, především jejímu postupu a výčtu hlavních certifikačních organizací působících na našem trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1683
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
2276
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet