Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy |
Autor: |
Masaříková, Lucie
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Cílem práce je popsat nejvíce pěstované odrůdy révy vinné na území České republiky, charakterizovat využití hroznového vína v gastronomii a popsat faktory působící na chuť vína. Dále jsou uvedeny jednotlivé země Evropy, ve kterých jsou pěstovány odrůdy charakteristické pro Českou a Moravskou vinařskou oblast. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16710
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22760
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet