Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích |
Autor: |
Vaňková, Kateřina
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce byla zaměřena na fosfáty a jejich používání v masném průmyslu při výrobě drůbežích masných výrobků. Byly zde popsány fosfáty, jako přídatné látky, využívané při výrobě drůbežích masných výrobků a charakterizovány jejich vlastnosti a účinky. Byla provedena analýza sortimentu drůbežích masných výrobků v prodejní síti v České republice a bylo zde sledováno využití jednotlivých fosfátů v recepturách u vybraných druhů drůbežích masných výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16605
|
Datum:
|
2011-05-18 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21582
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet