Analýza míry zajištění potravinové bezpečnosti v ČR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Analýza míry zajištění potravinové bezpečnosti v ČR |
| Autor: |
Prachařová, Hana
|
| Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
|
Abstrakt:
|
V bakalářské práci je definována problematika potravinové bezpečnosti a s tím související potravinové soběstačnosti v rámci České republiky, ale také z globálního hlediska. V praktické části práce je stanovena úroveň potravinové bezpečnosti pro Českou republiku aplikováním vzorce silového indexu potravinové bezpečnosti. Dále jsou zde popsány některé trendy využívaní půdního fondu a také analýza potravinové soběstačnosti s cenovými indexy u vybraných rostlinných a živočišných komodit. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16591
|
|
Datum:
|
2011-05-10 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav ekonomie |
|
Studijní obor:
|
Logistika a management |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
19790
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet