Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
Autor: Rybová, Hana
Vedoucí: Brachtl, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá principy přestupu tepla při pečení, historií pekárenství v České republice, tak i ve světě. Součástí bakalářské práce je i pekárenská technologie, která je vylíčena podrobněji. V závěru bakalářské práce jsou popsány jednotlivé moderní periodické a kontinuální pece.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16551
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22694


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rybová_2011_bp.pdf 3.260Mb PDF Zobrazit/otevřít
rybová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rybová_2011_op.zip 67.64Kb Neznámý Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet