Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu. |
Autor: |
Rybová, Hana
|
Vedoucí: |
Brachtl, Václav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá principy přestupu tepla při pečení, historií pekárenství v České republice, tak i ve světě. Součástí bakalářské práce je i pekárenská technologie, která je vylíčena podrobněji. V závěru bakalářské práce jsou popsány jednotlivé moderní periodické a kontinuální pece. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16551
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22694
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet