Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu |
Autor: |
Dalmadyová, Vendulka
|
Vedoucí: |
Buňka, František
|
Abstrakt:
|
Tato práce byla zaměřená na operace prováděné při příjmu kravského mléka do mléká-renského provozu.V první polovině práce bylo popsáno složení mléka a potravinářská legislativa. Dále pak byl popsán průběh svozu mléka z farmy, cisterny a systém vzorkování. V poslední kapitole byl popsán systém kontroly mléka, samotný jeho příjem do mlékáren-ského závodu, úchovné tanky, chlazení a nezbytná sanitace. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16476
|
Datum:
|
2011-06-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
22307
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet