Moderní gastronomické technologie ve školním stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní gastronomické technologie ve školním stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní gastronomické technologie ve školním stravování
Autor: Kozlová, Libuše
Vedoucí: Maláč, Pavel
Abstrakt: Je všeobecně známo, že na kvalitu našeho stravování nemá vliv jenom výběr vhodných a zdravých surovin, ale i jejich následné zpracování. Tato práce se zabývá problematikou pří-pravy pokrmů z pohledu gastronomických technologií ve společném stravování. Cílem bakalářské práce je nejen zmapování stávající situace ve vybavenosti provozů škol-ních jídelen, ale též poskytnutí informací o vývoji v této oblasti. V teoretické části je zmíně-na historie i současnost školního stravování a následně je uveden přehled a popis stávají-cích, ale i nejmodernějších gastronomických strojů dostupných na trhu. Praktická část ob-sahuje analýzu současného stavu ve vybavenosti školních jídelen při základních školách v městě Brně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16405
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 20560


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kozlová_2011_bp.pdf 1.706Mb PDF Zobrazit/otevřít
kozlová_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kozlová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet