Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie |
| Autor: |
Čtvrtníčková, Lenka
|
| Vedoucí: |
Smékal, Zdeněk
|
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se zabývá studiem degradace kaseinového komplexu při procesu paření u vzorků sýřenin před pařením, sýřenin po paření a finálních výrobků ? sýrů Mozzarella a Jadel. Pro účely experimentu byla použita gelová permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16347
|
|
Datum:
|
2011-05-18 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
22605
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet