Potravinářské emulze
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Potravinářské emulze |
Autor: |
Kysučan, Petr
|
Vedoucí: |
Krejčí, Jiří
|
Abstrakt:
|
Tato práce pojednává o potravinářských emulzích. V jednotlivých kapitolách jsou popsány základní pojmy emulzí, jejich klasifikace a charakteristika, fyzikální příprava a stabilita emulzí. V poslední kapitole jsou rozebrány nejdůležitější druhy potravinářských emulzí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16229
|
Datum:
|
2011-05-25 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21893
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet