Stravitelnost netradičních cereálií

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stravitelnost netradičních cereálií

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stravitelnost netradičních cereálií
Autor: Svoboda, Petr
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce byla zaměřena na stravitelnost vybraných cereálií. Dalším cílem bylo samotné stanovení stravitelnosti metodou in vitro, popela a sušiny u vybraných vzorků obilovin. V této práci je také obsažena charakteristika základních druhů obilnin a obecně jejich stavba. Jsou zde také charakterizovány základní živiny a popsán proces jejich vstřebávání v trávicím traktu člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15808
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22782


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svoboda_2011_bp.pdf 2.379Mb PDF Zobrazit/otevřít
svoboda_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
svoboda_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet