Stravitelnost netradičních cereálií
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stravitelnost netradičních cereálií |
Autor: |
Svoboda, Petr
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce byla zaměřena na stravitelnost vybraných cereálií. Dalším cílem bylo samotné stanovení stravitelnosti metodou in vitro, popela a sušiny u vybraných vzorků obilovin. V této práci je také obsažena charakteristika základních druhů obilnin a obecně jejich stavba. Jsou zde také charakterizovány základní živiny a popsán proces jejich vstřebávání v trávicím traktu člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15808
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22782
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet