Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa |
Autor: |
Krčmářová, Lenka
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá jehněčím a skopovým masem a jeho technologickým zpracováním. Cílem práce je ukázat, jakým způsobem je moţné jehněčí a skopové zpracovávat a pouţívat. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15683
|
Datum:
|
2011-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21892
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet