Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
Autor: Budínková, Nikola
Vedoucí: Brachtl, Václav
Abstrakt: Tato Bakalářská práce je zaměřena teoreticky na gastronomii a využití zlepšujících pří-pravků. Ohledně gastronomie, je zde definována jak česká a světová, tak i speciální a to molekulární gastronomie. Dále jsou zde popsány zlepšující přípravky jejich využití a cha-rakteristika. Poté popis a druhy jednotlivých zlepšujících přípravků, jako jsou oxidační a redukční látky, emulgátory, stabilizátory, kypřící látky a jiné. V závěru ještě popis potravi-nových diet a alergií a náhrady potravin při těchto onemocněních.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15641
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22677


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
budínková_2011_bp.pdf 1.434Mb PDF Zobrazit/otevřít
budínková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
budínková_2011_op.zip 67.82Kb Neznámý Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet