Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití zlepšujících přípravků v gastronomii |
Autor: |
Budínková, Nikola
|
Vedoucí: |
Brachtl, Václav
|
Abstrakt:
|
Tato Bakalářská práce je zaměřena teoreticky na gastronomii a využití zlepšujících pří-pravků. Ohledně gastronomie, je zde definována jak česká a světová, tak i speciální a to molekulární gastronomie. Dále jsou zde popsány zlepšující přípravky jejich využití a cha-rakteristika. Poté popis a druhy jednotlivých zlepšujících přípravků, jako jsou oxidační a redukční látky, emulgátory, stabilizátory, kypřící látky a jiné. V závěru ještě popis potravi-nových diet a alergií a náhrady potravin při těchto onemocněních. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15641
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22677
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet