Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce
Autor: Kovář, Jaroslav
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: V diplomové práci je sledován vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce. Teo-retická část se zabývá technologií výroby sušeného ovoce a vlivem jednotlivých mikroorganismů na zmíněný druh ovoce. V praktické části bylo provedeno mikrobiologické vyšetření šesti vzorků sušeného ovoce se zaměřením na celkové počty mikroorganismů, počty koliformních mikroorganismů a počty plísní. Těchto šest vzorků sušeného ovoce bylo vystaveno třem skladovacím vlivům a to skladování otevřeného a uzavřeného vzorku sušeného ovoce maximální teplotou do 20 °C, r.v. 70 ? 75 % a skladování v inkubátoru při 30 °C, r.v. 70 ? 75%.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15579
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 20556


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kovář_2011_dp.pdf 1.211Mb PDF Zobrazit/otevřít
kovář_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kovář_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet