Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku |
Autor: |
Trávníčková, Iveta
|
Vedoucí: |
Severová, Marta
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na základní charakteristiku a využití amarantu a merlíku. Dále byl popsán jejich význam ve výživě a principy stanovení vybraných základních komponent. Praktická část se zabývá stanovením vybraných složek a senzorickým hodnocením výrobků z amarantu a merlíku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15498
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21586
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet