Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
Autor: Šindlerová, Jitka
Vedoucí: Ciprysová, Zuzana
Abstrakt: Cílem mé diplomové práce bylo vyhodnocení změn texturních vlastností tavených sýrů a jejich analogů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů. Vzorky byly podrobeny základní chemické analýze a texturní profilové analýze se zaměřením na tvrdost, relativní lepivost a kohezivnost.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15464
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 20557


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šindlerová_2011_dp.pdf 1.253Mb PDF Zobrazit/otevřít
šindlerová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šindlerová_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet