Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů |
Autor: |
Šindlerová, Jitka
|
Vedoucí: |
Ciprysová, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Cílem mé diplomové práce bylo vyhodnocení změn texturních vlastností tavených sýrů a jejich analogů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů. Vzorky byly podrobeny základní chemické analýze a texturní profilové analýze se zaměřením na tvrdost, relativní lepivost a kohezivnost. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15464
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
20557
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet