Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků |
| Autor: |
Kovář, Josef
|
| Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na sledování posmrtných změn u vepřového masa. Jejím cílem je zaměření na kvalitu masa a její vyhodnocování. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylky PSE masa a její vliv na výsledné kvalitě konečného produktu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15403
|
|
Datum:
|
2011-05-20 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21756
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet