Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků
Autor: Kovář, Josef
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na sledování posmrtných změn u vepřového masa. Jejím cílem je zaměření na kvalitu masa a její vyhodnocování. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylky PSE masa a její vliv na výsledné kvalitě konečného produktu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15403
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21756


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kovář_2011_dp.pdf 2.473Mb PDF Zobrazit/otevřít
kovář_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kovář_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet